donderdag 14 februari 2013

Eerste huizenruil-deal gesloten!

Bron: hostelbookers.com landvanmelkenhoning.blogspot.nl Een huizenruil-deal gesloten l

Het is gelukt! Ik had als goed voornemen om in 2013 leuke nieuwe dingen uit te proberen, dus schreef ik me in bij een website voor huizenruil. En nu is het moment aangebroken: we hebben een huizenruil-deal kunnen sluiten! De ruil brengt ons deze zomer naar...Stockholm! We verblijven in een klein appartementje in de wijk Södermalm. Hier zullen we verwelkomd worden door twee lieve katten. Ik zit met mijn hoofd al helemaal in de vakantie-sferen, wat natuurlijk veels te vroeg is voor de tijd van het jaar. Maar ik kan het niet helpen, dus ben nu al als een malle bezig met het lezen over Stockholm en Zweden, foto's van de omgeving te bekijken en een informatiemap voor onze gasten samen te stellen over ons huis, de stad en het mooie Nederland. Heerlijk! Ondertussen vertel ik de kat dat er straks mensen in haar huis komen die weliswaar gek praten, maar haar wel eten komen geven. Ze vindt er nog niet zoveel van: knijpt begrijpend haar ogen tot spleetjes en negeert vervolgens mijn enthousiaste geklets door zich als een bolletje op te rollen in de vensterbank.

Foei, zo blij als een kind. Hebben jullie al vakantieplannen of andere wilde ideeën voor de zomer?

5 opmerkingen:

 1. Dat zou ik ook wel een keer willen doen, ben benieuwd hoe het jullie bevalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend gaaf! Ik kan me voorstellen dat je je er nu al enorm op verheugt! Leuk en lekker huiselijk dat er daar twee katten op je wachten! Ben heel benieuwd hoe het bevalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Huizenruil zou ik nooit doen aangezien je toch niet weet wie of wat in je huis komt logeren en of het mensen zijn die zorg zullen dragen voor je huis en goederen. Ik vind een huis en al wat erin staat veel te veel privé om aan de zorg van onbekenden over te laten. Ik zou zelf ook niet graag in het huis van een ander logeren als die ander er niet is omdat ik het gevoel zou hebben dat ik binnendring in het privéleven van die mensen. Neen, huizenruil is zeker niets voor mij...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn zus (woont zelf in Spanje) heeft dit al een aantal keer gedaan, en komt op de meest bijzondere plekken voor weinig geld. Mensen zijn heel netjes, want ze weten hoe het voelt, jij komt immers ook in hun huis. Je moet inderdaad wel een beetje makkelijk zijn. Voor de beren op de weg types als ik zelf nog een brug te ver (dan moet eerst alles in huis perfect zijn voor mijn gevoel). Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bent u eigenaar van een vakantiehuis, dan is de webstie www.tweedewoningruil.nl misschien iets voor U. Zo kunt u ook eens goedkoop ergens anders op vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...