Over Land van Melk & Honing


Welkom! Ik ben een dame van 28 jaar en woon samen met twee huisgenoten (partner en kat). Ik schrijf hier over zaken als geld en consuminderen, omdat me dat in deze economisch minder florissante tijden meer dan ooit bezig houdt. Ik ben daarbij altijd op zoek naar positiviteit en inspiratie. Inspiratie vind ik onder andere op de vele andere blogs en ik hoop hierbij anderen ook een beetje (terug) te kunnen inspireren.

landvanmelkenhoning@gmail.com

5 opmerkingen:

 1. Hi, ik kwam je blog op het spoor door je reactie op mijn blog (waarvoor dank :-)). Leuke blog heb je! Ik ga je volgen! Veel plezier en succes met bloggen!
  Hartelijke groet,
  mevrouw Opdebank

  p.s. binnenkort zal ik wat meer laten weten over het spekken van het spaarpotje van onze spaarhypotheek.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om je blog te ontdekken en te zien dat je mijn blog in je leestlijst hebt opgenomen! Je staat nu ook in de mijne!

  Heel veel plezier en succes met bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey! Met veel interesse lees ik je stukken door. Met name je blogpost over de studieschuld van je vriend is erg interessant. Je schrijft erg duidelijk en to-the-point. Erg prettig leesbaar dus.

  Zelf heb ik, samen met een vriend, sinds kort ook een eigen informatieve website gelanceerd, genaamd www.uitgestudeerd.nl. Hierin richten we ons op mensen die aan het eind van hun studie zitten of juist net klaar zijn. Ook speelt het onderwerp 'financiën' daarin een rol. Zie je het zitten om ons samen te werken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Dolf, dank voor het compliment! Als je wilt kun je de blogpost van de studieschuld gebruiken met een link naar mijn blog.

   Verwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...